PLANTY OF LEAVES

HET PLANTENPARADIJS VAN EDE

Kamerplanten & stekjes

Van de basics tot exclusieve kamerplanten: je vind ze bij Planty of Leaves. De collectie kamerplanten en stekjes wisselt iedere week.

Plantenpotten

Om ieder plantje past een potje. Of je nou een vintage-look geglazuurd potje van keramiek zoekt of een potje van gerecycled plastic dat tegen een stootje kan.

Accessoires

Steksets, gieters, plantenspuiten, diy-boomhutjes, hangers: decoreer je suf met leuke plantaccessoires. Ook een top cadeautje!

WEBSHOP

Planty of Leaves is gevestigd in STALL, op het oude kazerneterrein in Ede. De winkel is open van donderdag tot en met zondag. Buiten deze tijden op zoek naar een cadeautje? Een deel van de collectie is te koop in de webshop (let op: geen levende planten).

OVER PLANTY OF LEAVES

Planty of Leaves is hét plantenparadijs van Ede. Eigenaresse is Hanneke. Hoe het allemaal ooit begon lees je hier. Bij Planty of Leaves vind je (groene) kamerplanten, van Strelitzia's tot Philodendrons, potten, terracotta en hippe plantaccessoires. Het assortiment wisselt wekelijks. 

Planty of Leaves is gevestigd in STALL. Dit is een creatieve hotspot met drie ondernemers onder één dak: Boost Concepts (vintage, design, art) en Cravings for Green (plantaardige hapjes, drankjes en lunch).

 

Interieuradvies en groene workshops

Hanneke: "Zoek je interieuradvies op het gebied van planten of wil je graag een groene workshop boeken? Dan ben je bij mij ook aan het juiste adres."